Aanmelden
   
  Home  Trainingen  Prezi-Les Primair  Prezi Ontwerp  Contact   
 
  Leerling      Groep      Leerkracht      Aanmelden      Mindmappen      Het pakket       
 
 
 
   
De Leerkracht                                                                                    

Door u als leerkracht de tools te bieden om de leerlingen Prezi-vaardig te maken ontstaat de ruimte om Prezi breed toe te passen in de les. Zo kunt u Prezi een terugkerende toepassing laten zijn bij een diversiteit aan lesmethodieken. Prezi-les biedt een ruime sortering aan mogelijkheden om gezamenlijk aan projecten te werken. Ook met andere klassen en zelfs scholen(zie ook module Steden van Nederland). Met Prezi-les bent u regisseur over een veelzijdige tool die leerlingen enorm aanspreekt, stimuleert en inspireert om kennis te verzamelen en op creatieve wijzer te delen

Gebruikers beheren
De leerkracht beheert zelf de groepen (onbeperkt) en leerlingen (standaard 90 gebruikers, per school per seizoen). En hij bepaalt welke modules leerlingen volgen en of dit klassikaal of juist individueel gebeurt. Kinderen kunnen vragen stellen aan de eigen docent. En de leerkracht kan op zijn beurt terugvallen op de thuiscoach van Prezi-les Primair. Ook niet openbare prezi's van leerlingen zijn te monitoren. 

Deel je Prezi (lesmodule)

Hebben de leerlingen een mooie prezi gemaakt over een bepaald thema of onderwerp? Deel deze dan met collega's leerkrachten. Plaats je prezi in de bibliotheek, geef een advies voor het gebruik en de collega’s kunnen daar dankbaar gebruik van maken. Prezi-les publiceert tijdens het schoolseizoen prezi’s over verschillende gebeurtenissen, evenementen en onderwerpen.

Projecten initiëren
Met deze optie wordt het mogelijk zelf projecten te initiëren. Maak gewoon een categorie aan in de prezi bibliotheek en schrijf  dan de  een lesinstructie (pdf of Prezi) en opdrachten. Dan nog even het lesmateriaal opslaan en de kinderen kunnen aan de slag. In de bibliotheek kunnen de pdf documenten, prezi's en youtube filmpjes bij elkaar worden verzameld en  het project kan worden gelanceerd.

Ook interesse voor Prezi-les Primair?
Neem 
contact met ons op of meldt u direct aan.

> download brochure

> bekijk onze promotie film

 
 
Verkiezingen VS
Onderwerpen in deze prezi over het electoraat in de VS > Alle Amerikaanse presidenten > Het Capitool, Congres en National Mall > Senaat en het Huis van Afgevaardigden > Voorverkiezingen en Verkiezingen > Kiescollege en Kiesmannen > First past the Post > President-elect
Maak indruk met een Prezume
Maak eens een cv in prezi. Dit noemen we een prezume.
Sinterklaas 2015
Playlist met video's voor het Sinterklaasfeest op school
Prezi ontwerp
Voor werkperspectief hebben we een prezi presentatie gemaakt.
   
  Inloggen op e-learning omgeving:
Voor het inloggen op Prezi-les.nl wordt gebruik gemaakt van cookies.
  E-mail:
 
  Wachtwoord: