Aanmelden
   
  Home  Trainingen  Prezi-Les Primair  Prezi Ontwerp  Contact   
 
 
   

> Online lesmodules
> Ondersteuning van Thuiscoach
> Prezi bibliotheek
> Webinars
> Aanmaken van gebruikers
> Toekennen van rechten

E-learning omgeving                                                                             

E-learning mag zich verheugen op een steeds groter wordende populariteit. Rustig in je eigen tijd bepalen welke lessen je gaat volgen met de ondersteuning van een docent in de vorm van een "Thuiscoach".

Aan de hand van videolessen (lesmodules) kun je de Prezi training doorlopen. Je kunt op elk moment stoppen met de training, de website onthoudt waar je bent gebleven. Wel zo makkelijk wanneer je de volgende keer aanmeld. De lessen zijn onderverdeeld in hoofdstukken en onderwerpen. Naast het opeenvolgend doorlopen van de lessen kun je de video's ook gebruiken als naslagwerk om nog eens een bepaald onderwerp terug te kijken.

Na aanmelding krijg je met je gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot onze e-learning omgeving. Afhankelijk van je abonnement heb je toegang tot de volgende onderdelen:

> Lesmodules
Zowel de Prezi Basis Taining als de Prezi Plus training zijn als e-learning lesmodule te volgen.
 

> Thuiscoach
Je thuiscoach staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen met je prezi presentatie.

> Prezi Bibliotheek
In de prezi bibliotheek kun je prezi's bekijken van anderen. In deze bibliotheek kunnen ook prezi's afgeschermd worden zodat ze alleen binnen je eigen organisatie te zien zijn. Ook kunnen we een aparte bibliotheek inrichten voor je eigen school. Dit alles onder het motto "van elkaar kun je leren".

> Webinar
Een webinar volgen met de hele klas is op-en-top e-learning. Door de prezitraining maken kinderen kennis met deze nieuwe vorm van leren. De hele klas volgt de prezi docent op het digibord en gaat zelf aan de slag met de prezi software. Uiteraard kijkt de prezi docent van afstand mee. 

> Gebruikersbeheer
Als contactpersoon voor je school of bedrijf kun je in het gebruikersbeheer zelf de deelnemers "beheren". Binnen de hoofdlicentie is er de gelegenheid om een gewenst aantal sublicenties aan te maken voor collega's of leerlingen. 

 
 
Verkiezingen VS
Onderwerpen in deze prezi over het electoraat in de VS > Alle Amerikaanse presidenten > Het Capitool, Congres en National Mall > Senaat en het Huis van Afgevaardigden > Voorverkiezingen en Verkiezingen > Kiescollege en Kiesmannen > First past the Post > President-elect
Maak indruk met een Prezume
Maak eens een cv in prezi. Dit noemen we een prezume.
Sinterklaas 2015
Playlist met video's voor het Sinterklaasfeest op school
Prezi ontwerp
Voor werkperspectief hebben we een prezi presentatie gemaakt.
   
  Inloggen op e-learning omgeving:
Voor het inloggen op Prezi-les.nl wordt gebruik gemaakt van cookies.
  E-mail:
 
  Wachtwoord: