Aanmelden
   
  Home  Trainingen  Prezi-Les Primair  Prezi Ontwerp  Contact   
 
  Huisstijl ontwerp      Full service ontwerp      Powerpoint naar Prezi       
 
 
 
   

> Oude presentaties omzetten
> Huisstijl sjabloon
> Volg je ontwerp op de voet
> Toegang tot e-learning omgeving
> Training bij oplevering

Powerpoint naar Prezi 

Gebruik je nog powerpoint presentaties die je wellicht naar prezi wilt omzetten? Onze prezi ontwerpers kunnen je daarbij helpen. Zij kunnen je powerpoint presentaties omzetten naar prezi, uiteraard houden ze daarbij rekening met de regels en wetten van een goede prezi. Naast een fraaie en dynamische prezi leveren wij ook een huisstijl sjabloon aan waarmee je toekomstige prezi's zelf kunt opmaken in je eigen huisstijl.

Ook andere presentaties dan powerpoint kunnen wij voor je omzetten. 

Volg je ontwerp op de voet
Als onze prezi ontwerpers bezig zijn met het opmaken van jullie prezi presentatie of huisstijl sjabloon kun je het proces op de voet volgen. Op een afgeschermd deel binnen onze e-learning omgeving heb je toegang tot jullie prezi ontwerp. Hier kun je het verloop volgen en communiceren met de ontwerper. Onze ontwerpers zullen ook vragen om feedback.

Het ontwerp is opgeleverd, en dan?
Na oplevering van jullie prezi ontwerp hebben jullie nog een half jaar toegang tot de e-learning omgeving op prezi-les.nl. Hier kun je gebruik maken van de prezi bibliotheek en de hulp van een thuiscoach inroepen. Wel zo geruststellend bij een belangrijke presentatie.

Prezi trainingen voor werknemers
Wanneer onze ontwerpers de prezi hebben opgeleverd is het mogelijk om aansluitend een training te verzorgen voor de werknemers. We leren iedereen hoe de presentatie is opgebouwd en hoe je deze kunt gebruiken bij een presentatie. Het aanmaken van een vertelpad en het delen van de presentaties komt aan bod.

Interesse?
Heb je nog oude presentaties liggen die je graag naar prezi wilt omzetten?
Neem dan contact met ons
.

   
  Inloggen op e-learning omgeving:
Voor het inloggen op Prezi-les.nl wordt gebruik gemaakt van cookies.
  E-mail:
 
  Wachtwoord: