Aanmelden
   
  Home  Trainingen  Prezi-Les Primair  Prezi Ontwerp  Contact   
 
  Prezi Basis Training      Mijn CV in prezi       
 
 
 


> Op kantoor
> Externe locatie
> Huisstijl opmaak
> Online begeleiding
> Voorwaarden

In-company training

Jarenlang heb je als bedrijf gewerkt met powerpoint of keynote bij presentaties. Het is dan wel een hele stap om over te gaan naar prezi. Wat doe je met alle bestaande presentaties? Hoe leer je iedereen te werken met prezi? Wat zijn de voordelen van deze cloud service? Allemaal vragen waarbij Prezi-les.nl je bij kan helpen.

Basis- en Plus Training
Tijdens een in-company training komt onze prezi-les docent naar jullie bedrijf om iedereen wegwijs te maken met prezi. Hiervoor hebben we de basis training voor de beginners en de plus training voor de prezi gevorderden. De plus variant is met name geschikt voor werknemers van een grafische afdeling. Uiteraard is het ook mogelijk om deze training op een externe locatie te houden. Wij kunnen dit voor jullie verzorgen. 
                                                                                                                                         
Huisstijl
Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie is de uitstraling en huisstijl. Een gevaar van een prezi cursus voor al je werknemers is dat zij enthousiast aan de slag gaan met een prezi presentatie en daarbij de huisstijl uit het oog verliezen. Daarom zorgt onze prezi-les docent er voor dat er aan het begin van de training voor iedereen een huisstijl template beschikbaar is zodat iedereen met dezelfde uitstraling een prezi maakt. 

Prezi ontwerp
Prezi-les heeft zijn eigen desginers in dienst die voor jullie bedrijf een mooie prezi presentatie kunnen opmaken. Voor meer informatie en mogelijkheden ga je naar prezi ontwerp. Wanneer onze designers de prezi hebben opgeleverd is het mogelijk om aansluitend een training te verzorgen voor de werkenemers. We leren iedereen hoe de presentatie is opgebouwd en hoe je deze kunt gebruiken bij een presentatie. Het aanmaken van een vertelpad en het delen van de presentaties komt aan bod. 

De training is geweest en dan?
Als onze docent is geweest is onze dienstverlening nog niet afgelopen. Alle deelnemers hebben 6 maanden toegang tot onze e-learning omgeving waar zij rustig alle tutorial video's nog eens kunnen bekijken en vragen kunnen stellen aan de thuiscoach. Hierdoor geen last-minute stress bij een belangrijke presentatie. Gewoon de thuiscoach inschakelen. Wel zo'n prettig gevoel en daardoor een zorgeloze implementatie van prezi in jullie organisatie.

Voorwaarden
- alle deelnemers hebben tijdens de training een laptop of pc nodig met internet toegang.
- voorafgaand aan de training hebben wij het bedrijfslogo nodig in een ai of eps formaat

Interesse?
Heb je interesse in het volgen van een In-company Training?
Neem 
contact met ons op.

 
 
Verkiezingen VS
Onderwerpen in deze prezi over het electoraat in de VS > Alle Amerikaanse presidenten > Het Capitool, Congres en National Mall > Senaat en het Huis van Afgevaardigden > Voorverkiezingen en Verkiezingen > Kiescollege en Kiesmannen > First past the Post > President-elect
Maak indruk met een Prezume
Maak eens een cv in prezi. Dit noemen we een prezume.
Sinterklaas 2015
Playlist met video's voor het Sinterklaasfeest op school
Prezi ontwerp
Voor werkperspectief hebben we een prezi presentatie gemaakt.
   
  Inloggen op e-learning omgeving:
Voor het inloggen op Prezi-les.nl wordt gebruik gemaakt van cookies.
  E-mail:
 
  Wachtwoord: