Aanmelden
   
  Home  Trainingen  Prezi-Les Primair  Prezi Ontwerp  Contact   
 
  Huisstijl ontwerp      Full service ontwerp      Powerpoint naar Prezi       
 
 
 
   

> Huisstijl sjabloon
> CSS aanpassen
> Volg je ontwerp op de voet
> Hulp bij presentaties
> Toegang tot e-learning omgeving
> Training bij oplevering ontwerp

Huisstijl ontwerp

Onze prezi ontwerpers maken aan de hand van jullie logo en stijlelementen een soort sjabloon prezi. Deze huisstijl prezi kan binnen jullie bedrijf als basis dienen voor nieuwe prezi's. Door het aanpassen van de CSS (style sheets) in jullie prezi kunnen we alle text elementen, frames, pijlen en iconen aanpassen aan jullie wensen.

Volg je ontwerp op de voet
Als onze prezi ontwerpers bezig zijn met het opmaken van jullie prezi presentatie of huisstijl sjabloon kun je het proces op de voet volgen. Op een afgeschermd deel binnen onze e-learning omgeving heb je toegang tot jullie prezi ontwerp. Hier kun je het verloop volgen en communiceren met de ontwerper. Onze ontwerpers zullen ook vragen om feedback.

Het ontwerp is opgeleverd, en dan?
Na oplevering van jullie prezi ontwerp hebben jullie nog een half jaar toegang tot de e-learning omgeving op prezi-les.nl. Hier kun je gebruik maken van de prezi bibliotheek en de hulp van de thuiscoach inroepen. Wel zo geruststellend bij een belangrijke presentatie.

Prezi trainingen voor werknemers
Wanneer onze ontwerpers de prezi hebben opgeleverd is het mogelijk om aansluitend een training te verzorgen voor de werknemers. We leren iedereen hoe de presentatie is opgebouwd en hoe je deze kunt gebruiken bij een presentatie. Het aanmaken van een vertelpad en het delen van de presentaties komt aan bod.

Interesse?
Heb je interesse in de mogelijkheden voor jullie bedrijf of instelling?
Neem contact met ons.

   
  Inloggen op e-learning omgeving:
Voor het inloggen op Prezi-les.nl wordt gebruik gemaakt van cookies.
  E-mail:
 
  Wachtwoord: