Aanmelden
   
  Home  Trainingen  Prezi-Les Primair  Prezi Ontwerp  Contact   
 
  Leerling      Groep      Leerkracht      Aanmelden      Mindmappen      Het pakket       
 
 
 
   
De Groep                                                                               

Als eerste gaat de groep aan de slag met de lesmodule Prezi Vaardigheden. In 4 wekelijkse modules (door de leerkracht te plannen) worden de leerlingen prezi vaardig gemaakt. Elke week is er een weekopdracht die bestaat uit een stukje theorie/instructie en praktijkopdrachten. De leerlingen gaan individueel of in groepjes achter de pc aan de slag met hun opdrachten. Naast de gezamenlijk instructie kunnen de opdrachten ook door de leerlingen zelf worden gepland.  Als de opdracht maar voor het einde van de week digitaal is ingeleverd. 

Prezi Vaardigheden
De lesmodule prezi vaardigheden is het vertrekpunt van de lesmethode. Er kan als groep worden gestart maar het is ook mogelijk deze lesmodule een meer individueel karakter te geven. Wanneer de leerlingen prezi vaardig zijn kunnen zij zelfstandig werken aan bijvoorbeeld een spreekbeurt in Prezi of als groep deelnemen aan het project Steden in Nederland.

Steden in Nederland
Het is mogelijk om samen met deelnemende groepen van andere scholen (al dan niet in dezelfde woonplaats) deel te nemen aan het project "Steden in Nederland". Als groep maak je een prezi over een plaats (mag ook de eigen woonplaats zijn) in Nederland. In 4 wekelijkse modules wordt er telkens een onderwerp (geschiedenis, cijfers, cultuur en evenementen) behandeld. In de prezi bibliotheek worden alle prezi's op provincie-niveau bij elkaar gebracht. Zo kan er tijdens het project inspiratie worden opgedaan bij andere groepen of  kan er iets worden geleerd over een bepaalde plaats in Nederland.

Ook interesse voor Prezi-les Primair?
Neem 
contact met ons op of meldt u direct aan.


> download brochure


> bekijk onze promotie film

 
 
Verkiezingen VS
Onderwerpen in deze prezi over het electoraat in de VS > Alle Amerikaanse presidenten > Het Capitool, Congres en National Mall > Senaat en het Huis van Afgevaardigden > Voorverkiezingen en Verkiezingen > Kiescollege en Kiesmannen > First past the Post > President-elect
Maak indruk met een Prezume
Maak eens een cv in prezi. Dit noemen we een prezume.
Sinterklaas 2015
Playlist met video's voor het Sinterklaasfeest op school
Prezi ontwerp
Voor werkperspectief hebben we een prezi presentatie gemaakt.
   
  Inloggen op e-learning omgeving:
Voor het inloggen op Prezi-les.nl wordt gebruik gemaakt van cookies.
  E-mail:
 
  Wachtwoord: